Ekološka košarica iz pralnega papirja – dogs stuff

20,00

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ekološka košarica iz pralnega papirja

Ta čudovita košarica je povezana z okoljem. Narejena je iz pralnega papirja znano kot vegansko usnje, saj je odlična alternativa tradicionalnim usnjenim materialom. Poleg tega je pralna! Tako je! Pomeni, da se lahko pere v pralnem stroju na max 40 stopinj. Je VEGANSKA IN EKOLOŠKA. Papir ima oeko-tex standard 100 certifikat, kar pomeni, da ne vsebuje škodljivih snovi ter FSC (Forest Stewardship Council) kar zagotavlja zaščito gozdov. Je okolju prijazen odgovor, če iščemo izdelke za ponovno uporabo in recikliranje za trajnostno in zavestno življenje.

Pralne papirnate košarice so odlična rešitev za shranjevanje najrazličnejših stvari! V njej lahko postrežemo kruh, lahko je košarica za rože, lahko je v kopalnici za najrazličnejše dodatke, začimbe,…skratka tukaj domiselnost nima meja*.

Pametno shranjevanje ne pomeni, da je treba vse skriti. Vse je v podrobnostih ♥

Podarite košarico kot darilo! Kupite svojim najdražjim, kar jim je všeč, in jih podarite v tej posebni košarici. Všeč jim bo!

Najboljše od vsega je, da lahko vrečko operete **.

Izdelano v Evropi, Slovenija.

Pralni dodatki iz papirja so videti moderno, naravno in ekološko.

 

* Košarica ni nepremočljiva. Voda vrečke ne bo poškodovala, če pa vrečko uporabljate za zelišča, rastline ali cvetje, pazite, da uporabite majhen lonec, vazo ali pladenj za rastline, saj bo puščala.

** Košarico lahko operete v topli vodi z blagim milom ali detergentom ali v pralnem stroju pri 40 stopinjah ali manj. Najbolje je, da papirnato vrečko operete ločeno.

Go to Top