Zaščitna maska je higienska maska za obraz za splošno in vsakdanjo uporabo, ko ne moremo vzdrževati dovolj velike razdalje od ostalih ljudi. Kvalitetna zaščitna troslojna maska ščiti osebo in obraz pred vplivi okolja. Naš proizvod ni medicinski pripomoček.

Pravilna uporaba je, ko se maska obrazu prilagodi z elastičnima trakovoma in žičko pri nosnem delu. Velikost naše maske je “univerzalna”, kar pomeni da je primerna tako za odrasle in otroke.

Maska je primerna za enkratno uporabo in priporočamo, da jo po uporabi previdno in brez dotikanja odvržete v najbližje smeti.

Maska je narejena iz vlaknaste netkane tkanine s tremi plastmi. Zato je mehka, koži prijazna, dihajoča in tako zagotavlja učinkovito zaščito. Material je obdelan brez uporabe kemikalij, posledično nima nobenega kemičnega vonja in primeren tudi za občutljivo kožo.

Maske za obraz so izdelane iz mehkih in kakovostnih polipropilenih in celuloznih materialov.

3 slojne zaščitne maske vam po pošti pošljemo v škatli po 50 kosov.

Rok dobave: vsa naročila, plačana do 12:00 pošljemo še isti dan.

Pošiljamo preko Pošte Slovenija.

Nudimo številne možnosti plačila:
– po predračunu
– Paypal
– s kreditno kartico (ta je najhitrešja in omogoča pošiljanje v istem dnevu tudi v primeru, ko je izdelek naročen do 16:00)

Navodilo za uporabo si oglejte na posebni strani

Opozorila
1. Pred uporabo preverite masko za morebitne poškodbe (luknje, strganine), saj s tem lahko ogrozite svoje zdravje
2. Preglejte plastično ali kovinsko žičko na zgornjem, nosnem predelu maske, saj če je poškodovana ali deformirana se maska ne bo dobro prilegala obrazu.
3. Izdelek ni pralen, saj je izdelan iz papirja. Priporočljivo ga je hraniti v hladnem in suhem prostoru, stran od virov ognja in prostorov s kemikalijami in drugimi nevarnimi hlapi.
4. Dihanje je občasno ob uporabi oteženo zaradi rahlo težjega pretoka zraka skozi masko, spanje z masko nameščeno na obrazu odsvetujemo.